Hovenier Onderhoud Full-Time M/V

Vanwege een toenemend aantal opdrachten zijn we per direct op zoek naar een Hovenier Onderhoud met ervaring. Leeftijd is geen belemmering in deze vacature.

Van Esch Hoveniers is een familiebedrijf dat in het midden- en hogere segment acteert. We werken voor particuliere- en zakelijke opdrachtgevers alsmede voor gemeentes en instellingen. We beheersen het hele traject van ontwerp tot oplevering en onderhoud en voeren daarin bijna alle werkzaamheden uit met eigen mensen en materieel.

Onze slogan luidt: “Buiten Gewoon Goed Voor Elkaar”. Dat houdt in dat er hoge kwaliteit verwacht wordt van het eindresultaat maar vooral van de manier waarop er aan dat resultaat gewerkt wordt. Pragmatisch en persoonlijk. Daarin onderscheiden we ons.

We vragen voor deze functie een teamspeler met ervaring in het onderhouden van tuinen en openbare ruimtes. Je gaat met een collega diverse groenprojecten onderhouden, het gehele jaar door. Je bent dan zelf verantwoordelijk voor de planning. Veel vrijheid dus ook. Je zorgt ervoor dat het afgesproken resultaat (niveau) behaald wordt. Uiteraard met goede ondersteuning vanuit kantoor.
Als aanspreekpunt voor klanten en onderaannemers ben je in staat een helder antwoord te formuleren.  Verder heb je een gezonde werkmentaliteit en ben je positief ingesteld.

We bieden je een leuke baan met veel zelfstandigheid en de mogelijkheid tot eigen initiatief. Je werkt samen met fijne collega’s die allemaal passie voor hun vak hebben. Materieel, machines en gereedschappen zijn modern en van goede kwaliteit.
Je mag rekenen op een gedegen werkvoorbereiding en ondersteuning vanuit kantoor.
Beloning is volgens CAO. Bij bewezen geschiktheid behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze leuke baan?
Dan nodigen we je graag uit te solliciteren.
Mail je CV en motivatie in naar  info@vaneschhoveniers.nl
Of per post naar:
Van Esch Hoveniers
Delstraat 1
5406 VW, Uden

T.a.v. Dhr. W. van Esch