Ons hoveniersbedrijf: een familiebedrijf uit Uden, sinds 1977

In 1977 werd Van Esch Hoveniers opgericht door Wim en Jeanne van Esch. Inmiddels heeft de tweede generatie het stokje overgenomen. Daarmee is Van Esch een echt Udens familiebedrijf geworden. In de afgelopen jaren is er veel veranderd, behalve één ding: na vijfendertig jaar is het nog steeds een modern, ambitieus bedrijf, waar met veel enthousiasme wordt gewerkt.

Waar passie, innovatie, vakmanschap en creativiteit samenkomen

Van Esch Hoveniers maakt tuinen die niet alleen praktisch zijn, maar ook een waar lusthof. Tuinen die passen bij u en uw levensstijl. Door een enorme passie voor het buitenleven te combineren met inventiviteit, zorgvuldigheid, creativiteit en oog voor details zetten wij resultaten neer die de verwachtingen van onze klanten overtreffen.

Dit alles zou niet mogelijk zijn zonder ons team van enthousiaste en ambitieuze hoveniers en onze ontwerper. Bij Van Esch doet iedereen waar hij goed in is. Daarmee halen wij het beste in onze medewerkers en tuinen naar boven.

Wij kunnen u natuurlijk wel vertellen over onze prestaties en vaardigheden, maar beter is het om onze klanten en medewerkerkers aan het woord te laten.

'Als je goed kijkt, onderscheidt van Esch zich in de details'

Ons succes is te danken aan onze medewerkers en klanten. Elk bedrijf staat of valt met medewerkers die net dat stapje extra willen zetten en tevreden klanten.

Twee generaties ‘Van Esch’

De geschiedenis van ons bedrijf is zeker de moeite waard. Ons bloeiende hoveniersbedrijf kwam tot stand door hard werken, goed ondernemerschap en vakmanschap.