Leerling Hovenier M/V

Ter versterking van ons hechte team van hoveniers zijn we op zoek naar een enthousiaste leerling  hovenier die graag meer wil leren.

Van Esch Hoveniers is een familiebedrijf dat in het midden- en hogere segment acteert. We werken voor particuliere- en zakelijke opdrachtgevers alsmede voor gemeentes en instellingen. We beheersen het hele traject van ontwerp tot oplevering en onderhoud en voeren daarin bijna alle werkzaamheden uit met eigen mensen en materieel.

Onze slogan luidt: “Buiten Gewoon Goed Voor Elkaar”. Dat houdt in dat er hoge kwaliteit verwacht wordt van het eindresultaat maar vooral van de manier waarop er aan dat resultaat gewerkt wordt. Pragmatisch en persoonlijk. Daarin onderscheiden we ons.

We vragen voor deze functie een leerling hovenier die graag meer wil weten! Zie jij je toekomst in het groen? Dan kan je bij ons heel veel leren!
Het scala aan werkzaamheden is heel divers, dit ga je allemaal meemaken/ervaren.

Wat we belangrijk vinden is een gezonde werkmentaliteit en een positieve instelling. De ervaring doe je dan bij ons op.

We bieden je een leuke baan met veel mogelijkheden tot het uitbreiden van je kennis en vaardigheden.  Je werkt samen met fijne collega’s die allemaal passie voor hun vak hebben. Materieel, machines en gereedschappen zijn modern en van goede kwaliteit.
Je mag rekenen op ondersteuning vanuit kantoor.
Beloning is volgens CAO. Bij bewezen geschiktheid behoort een vaste aanstelling tot de mogelijkheden.

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en heb je interesse in deze leuke baan?
Dan nodigen we je graag uit te solliciteren.
Mail je CV en motivatie in naar  info@vaneschhoveniers.nl
Of per post naar:
Van Esch Hoveniers
Delstraat 1
5406 VW, Uden

T.a.v. Dhr. W. van Esch